Miletić: Predstoji velika bitka; Natho: Na pobedu i u Moldeu

BEOGRAD – Fudbaleri Partizana Nemanja R. Miletić i Bibras Natho istakli su da mogu da budu najviše zadovoljni pobedom nad Moldeom (2:1) u prvoj utakmici u Beogradu za plasman u grupnu fazu Lige Evrope.

„Pobedom možemo da budemo zadovoljni, ali ne i igrom, pogotovo u prvom poluvremenu. Neke stvari nismo ispoštovali koje nam je trener Milošević i primili smo baš zbog toga gol. U drugom delu pokazali smo karakter i okrenuli rezultat. Ništa nije gotovo, predstoji nam velika bitka“, rekao je Miletić novinarima posle utakmice u Humskoj.

On je dodao da se nada prolasku, iako naglašava da je pred crno-belima težak ispit na veštačkoj podlozi.

„Molde je dobar tim, znaju šta rade i kako stoje, biće teško tamo. Nada poslednja umire, nadamo se da ćemo odigrati dobro“, poručio je Miletić i posebno apostrofirao značaj podrške dece rečima da su „najlepši navijači i da su svi igrači bili na ivici suza kad su ih videli“.

Veliko pojačanje Natho smatra da je pobeda mogla da bude i ubedljivija.

„Važna pobeda, mogli smo da postignemo još neki gol, ali je i ovako dobro. Idemo u Norvešku da takođe pobedimo“, poručio je bivši vezista Rubina, CSKA i Olimpijakosa.

Natho je sinoć debitovao protiv Moldea, kada je ušao u igru poslednjih pola sata.

„Potrebno mi je vreme, igrače polako upoznajem, isto kao i oni mene. Svakim danom sam sve zadovoljniji“, zaključio je on.

Revanš utakmica između Moldea i Partizana igra se sledećeg četvrtka.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar