Miletić: Sami sebi smo dali gol

MALATIJA – Defanzivni fudbaler Partizana Nemanja Miletić rekao je da su crno-beli u meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv Malatije ušli stegnuto, ali i da su zasluženo prošli dalje.

Crno-beli poraženi su na gostovanuju sa 1:0, ali su ukupnim rezultatom 3:2 došli na korak do plasmaan u Ligu Evrope, gde će im rival biti norveški Molde.

„Nesrećno smo primili gol na početku utakmice. Malo smo ušli i bojažljivo, što naravno nismo smeli. To samo mi možemo da primimo gol u sedmom minutu i da do kraja izdržimo. Imali smo i mi neke šanse, mislim da nas je Bog nagradio iz te prve utakmice. Kad se sve oduzme i sabere mislim da smo zasluženo prošli“, rekao je Miletić novinarima posle meča.

Miletić je istakao i da je atmosfera na stadionu bila odlična i da je viđen jedan pravi evropski meč.

„Ne znam šta je bilo drugim igračima bilo u glavama, ali ja sam mislio da svakako moramo da postignemo gol, jer bi nas jedan gol vodio dalje. Dobro su se branili, atmosfera je bila fenomenalna. Prava evropska utakmica, izdržali smo muški. Sada imamo vremena da se spremimo, prvo za prvenstvo pa za evropsku utakmicu“, rekao je on i osvrnuo se na ekipu Malatije.

„Mislim da smo znali da će morati da igraju ofanzivnije i da će morati da jure rezultat. Mislim da smo sami sebi dali gol , bila je greška i to se dešava. Pokazali da smo tim i izdržali smo do kraja i prošli u plej-of“, zaklučio je Miletić.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar