Milica Dabović oštro napala Marinu Maljković

Bivša reprezentativna zvezda naše ženske košarke, Milica Dabović, oštro je napala selektorku Marinu Maljković.

Prema pisanju uglednog francuskog lista „Ekip“, Maljkovićeva je u toj zemlji, a pre svega tamošnjem Savezu, viđena kao zamena za čuvenu Valeri Garnije, koja je poslednjih osam godina vodila nacionalnu selekciju i osvojila pet uzastopnih srebrnih medalja na prvenstvima Evrope.

U dva navrata, upravo je Marina Maljković sa svojim izabranicama nadmudrila u finalima kontinentalnog šampionata Garnijerovu i njenu ekipu, pa i ne čudi što je Srpkinja „prva želja“ Košarkaškog saveza Francuske.

Iako nikakav dogovor još nije postignut, a ovih dana se spominje i zainteresovanost KS Belgije da Marinu Maljković angažuje i napravi iskorak s tamošnjom reprezentacijom, koju je Srbija ove godine savladala u evropskom polufinalu, Milica Dabović je osula paljbu.

– Mene ste odmah nazvali rasistom, a selektorku što se prodala brže-bolje kada su (Jelena) Bruks i (Sonja, sada Vasić) Petrović otišle – niste nazvali izdajicom? Za to imate opravdanje!? Živela Srbija i svi dobri ljudi!, započela je ona svoj niz objava na Tviteru.

Tome je odmah dodala i sledeće:

– Kaže mora sve da bude dobro i za Srbiju i za Francusku, a šta je tu dobro ako svoj tim i devojke ostaviš na cedilu? Ajde recite vi meni? Da l je to jer je svesna kakva je Srbija sada ili što je Francuska sada ubedljivo najjača reprezentacija! Samo razmišljam da me čujete!.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Marina MaljkovićMilica Dabovićženska košarkaška reprezentacija srbije
Komentari (0)
Dodaj komentar