Milica Dabović posle rasističkog ispada: Pišite da sam alkoholičarka

Milica Dabović nije ostala u dobrim odnosima sa Marinom Maljković i bivši kapiten koristi svaku priliku da kritikuje rad selektora, a ovog puta uzburkala je javnost komentarišući dolazak Amerikanke u reprezentaciji Srbije.

Ivon Anderson nije prva Amerikanka, jer je baš u generaciji sa Milicom Dabović nastupala i Danijel Pejdž. Međutim, Dabovićeva se putem Tvitera oglasila porukom koju su mnogi okarakterisali rasističkom, jer je aludirala na boju kože nove reprezentativke Srbije.

„Alo, pored toliko talenata u ovoj našoj Srbiji dovesti Amerikanku i to još crnkinju i to još na pleju pored žive Ane Dabović, za mene je van svake pameti. Selektorko, dokle ćeš se još sprdati sa ljudima??? Možda sam ja luda, ali ne prihvatam!“, napisala je Milica na Tviteru.

Usledile su brojne kritike zbog ove objave, a Dabović je uzvratila.

„Možete pisati i da sam alkoholičarka iako kap alkohola u životu nisam popila, ja sam samo budala koja svoj stav iznosi javno uz činjenice, talenti Mandićka, Topuzovićka… Ili zašto je Radočaj eliminisana? Svako normalan zna na šta sam mislila“, napisala je Dabović, a kasnije i dodala:

„I da se ne lažemo, nije ovo samo moje mišljenje kao što znamo, ja ga samo iznosim, ovo je sramotan potez zbog pojedinih igračica. Jedino se izvinjavam što sam rekla ‘i to crnkinja’.“

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Milica Dabovićrasizam
Komentari (2)
Dodaj komentar
  • Aca

    Dušane,ne znam za nju,ali sam siguran da si ti nepismen.

  • Dusan

    Da li si alkoholicarka,neznam,ali da si budala,to sam siguran.