Milinković: Da ponovimo Steauu i mušemu vratimo u Beograd

Trener fudbalera Partizana Zoran Milinković rekao je da je njegov tim sposoban da nadoknadi gol minusa u revanšu protiv BATE Borisova i eliminiše poslednju prepreku ka plasmanu u Ligu šampiona.

„Nesporna je naša želja da sutra napravimo još jedan korak i savladamo poslednju prepreku. Još uvek nosimo u srcu utakmicu protiv Steaue i nadamo se da ćemo ponoviti tu partiju. BATE je dobar tim, neće biti lak zadatak, ali nadamo se u naše znanje i pokušati da priredimo crno-belo veče i veliku radost“, rekao je Milinković na konferenciji za medije na stadionu u Humskoj.

Trener crno-belih najavio je ofanzivnu igru od starta meča.

„Želimo mušemu da vratimo u Beograd. Partizan će igrati napadački, tražićemo gol ili dva, ali kontrolisaćemo i ostale delove terena. Svestan sam da će nam mnogo umeća i pameti biti potrebno. BATE će igrati organizovano i strpljivo, a glavni njihov pokretač je Hleb. Veoma iskusan igrač, njegovo prisustvo puno znači ekipi“, poručio je Milinković.

Milinković nije želeo da otkrije kojih 11 igrača će igrati od početka za Partizan.

„Svi su spremni, osim suspendovanog Marka Jevtovića. Neka Belorusi misle o našem sastavu“.

Milinković je dodao da nema ništa protiv da se Partizan plasira u elitno takmičenje posle penala, kao što je to bio slučaj 2003. i 2010. godine.

„Prihvatio bih da prođemo dalje sa lepim rezultatom, ali i kada bi scenario bili penali. Samo da prođemo dalje“, zaključio je Milinković.

Vezista crno-belih Darko Brašanac ističe da sa velikim isčekivanje čeka revanš sa beloruskim šampionom.

„Veliko je zadovoljstvo što ćemo učestvovati u sutrašnjem duelu. Spremni smo i nadamo se da ćemo uz pomoć naših navijača izboriti Ligu šampiona. To nam je svima san, to bi bila velika stvar za klub. Veći pritisak je bio protiv Steaue jer je taj duel garantovao jesen u Evropi“, rekao je Brašanac.

Revanš meč četvrtog kola kvalifikacija za Ligu šampiona između Partizana i BATE Borisova igra se večeras od 20.45 u Humskoj.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Bate BorisovPartizanZoran Milinković
Komentari (0)
Dodaj komentar