Milinković: Nikada ne smemo da prestanemo da verujemo u uspeh

Trener fudbalera Partizana Zoran Milinković rekao je danas da je najvažnija pouka iz utakmice sa Steauom da ekipa nikada ne sme da prestane da veruje u uspeh i dodao da će se crno-beli žestoko boriti za ulazak u Ligu šampiona.

„Sve nas je stigao umor ali to je jedan od onih lepših umora u životu. Utisci su isti kao i sinoć, Partizan je napravio veliku utakmicu. Ova ekipa može i dalje da se razvija, mnogo dobrih stvari smo uzeli iz sinoćnjeg meča. Gledamo napred i mislim da ovo nije sve od nas“, rekao je Milinković novinarima u Sportskom centru Teleoptik.

Fudbaleri Partizana plasirali su se u plej-of za Ligu šampiona pošto su sinoć u revanš utakmici trećeg kola kvalifikacija posle preokreta pobedili rumunsku Steauu sa 4:2. U prvom meču prošle nedelje u Bukureštu bilo je 1:1.

„Najvažnija pouka iz utakmice je da nikada ne prestanemo da verujemo, jaka vera, naši navijači, sve to zajedno je sinoć bila ogromna snaga za Partizan. Uspeli smo da napravimo veliki korak dalje, igraće se Evropa do decembra u Beogradu, ali mi želimo još više. Žestoko ćemo se boriti za Ligu šampiona, to želimo svim srcem… Za ovakve navijače, za ovakav ambijent, za to se živi. Mi ćemo učiniti sve da idemo dalje, mi živimo naš san i dalje i sve što nam žreb donese, mi ćemo prihvatiti ko god bude bio protivnik. Partizan želi da bude bolji u dve utakmice“, rekao je Milinković.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar