Milojević: Nismo odradili neke stvari koje se moraju

TRABZON – Mogli smo bolje, to je jasno, ali da bih objasnio razloge zašto je to tako morao bih da analaiziram utakmicu, rekao je trener fudbalera Crvene zvezde Miloš Milojević posle poraza od Trabzona u Ligi Evrope (2:1).

„Postoje neke stvari u fudbalu koje moraju uvek da se odrade – prostori u kojima se lopta ne gubi, čuvanje igrača u svom šesnaestercu i intenzitet u duelu. To je nesto što je kao što su „jedan i jedan dva“ i u čemu su nas izigrali“, izjavio je Milojević na konferenciji za medije.

On je objasnio da je odluka da Slavoljub Srnić opet „prinudno“ igra na mestu desnog beka umesto Marka Gobeljića donete zbog karakteristika rivala.

„Naše opredeljenje je da igramo sa tri štopera, danas Eralović nije bio na visini. Takođe, nismo bili dovoljno agresivni i Trabzon je to iskoristio“, poručio je Milojević.

Zvezdi sada slede dva duela protiv Ferenvaroša, koji ima maksimalnih šest bodova, a za prolazak su potrebne sve četiri pobede.

„Jasno je, moramo da pobeđujemo, ali moramo jednu po jednu, prvo protiv Ferencvaroša u Beogradu“, zaključio je Milojević.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar