Milojević: Valjala je samo pobeda

Trener košarkaša Mega Leksa Dejan Milojević rekao je da je u večerašnjoj utakmici sa Metalcem valjala samo pobeda i da ekipa mora da igra bolje u plej-ofu.

„Nije mnogo stvari valjalo osim pobede. Izuzetno poštujem ono što radi Metalac i njihov trener Vladimir Djokić i sem te pobede, ništa nije funkcionisalo na ovoj utakmici“, rekao je Milojević.

Mega je pobedila sa 77:64 u 26. kolu Jadranske lige. Večeras se na utakmici povredio Ognjen Jaramaz. Mega će u plej-ofu igrati protiv prvoplasirane Budućnosti.
 

„Povreda Jaramaza, koja po prvim prognozama nije laka, dodatni je problem za nas. Posle (Aleksandra) Aranitovića i (Alfe) Kabe, i naš treći nosilac igre je van terena. Praktično smo desetkovani pred plej-of i biće nam izuzetno teško da se ozbiljnije suprotstavimo jako kvalitetnoj ekipi Budućnosti“, rekao je Milojević.

Trener Mege istakao je, medjutim, neke pozitivne stvari.

„Ekipa je, medjutim, pokazala da se ne predaje i da daje sve od sebe. Ja se nadam da će tako biti i u polufinalu plej-ofa. Osvajanje Kupa je previše opustilo igrače i samo iz nedostatka koncentrisanosti se te povrede dešavaju. Moramo što pre da zaboravimo taj osvojeni Kup, da se spustimo na zemlju i nastavimo da igramo kao i ranije“, rekao je Milojević.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar