Milošević: U problemu smo ako Zvezda bude na nivou iz LŠ

BEOGRAD – Trener fudbalera Partizana Savo Milošević rekao je da bi pobeda nad Crvenom zvezdom u finalu Kupa i osvajanje trofeja bila spas sezone.

„Čeka nas bitna i velika utakmica, najveći u srpskom fudbalu. Posle duže vremena ima veću težinu jer donosi trofej. Svako ima svoje motive i razloge i učinićemo sve da oni prevagnu na našu stranu“, rekao je Milošević na konferenciji za medije u prostorijama FŠ na Terazijama.

On je dodao da je dobra stvar što za trofej Kupa Srbije igraju dva najbolja kluba iz zemlje.

„Delom može da se gleda da možemo da spasimo sezonu. Sigurno da trofej znači, a za nas moze da nam donese rasterećeni kalendar u kvalifikacijama za Ligu Evrope, dve nedelje kasniji početak. Više razloga je tu još“.

Milošević ne smatra da može da bude iznenađenja u duelu Partizana i Crvene zvezde.

„Meni će značiti više derbi nego kolegi, više ih je imao, a ja jedan. Ovo je različita utakmica, resava se sve u 90 minuta. Digli smo se, ali i očekujem bolju Zvezdu. Nadam se da Zvezda neće da podigne nivo na onaj iz Lige šampiona, inace ćemo imati problem“.

Golman Vladimir Stojković ističe da je predstojeća utakmica najbitnija za crno-bele ove sezone.

„Imali smo turbulentan period, a Zvezda je osvojila titulu i čestitam joj na tome i rezultatima. Pripremili smo se za najlepšu utakmicu, verujem da će svi uživati“, naveo je on, uz konstantaciju da zivi za to da dete bez problema pošalje na derbi.

Utakmica se igra sutra od 19 sati na stadionu „Rajko Mitić“.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar