Milunović: Rezultat realan, verujem u prolaz

BEOGRAD – Ostaje žal za propuštenim šansama, međutim treba biti realan, imali su i oni svoje prilike, rekao je fudbaler Crvene zvezde Nemanja Milunović posle remija sinoć u Beogradu protiv Milana u Ligi Evrope (2:2).

„Rezultat je ravnopravan, pohvalio bih sve zvezdaše, kao i stručni štab i igrače. Svako je dao svoj doprinos, a krajnji rezultat odaje realnu sliku“, izjavio je Milunović za klupsku televiziju.

Prema njegovim rečima,  na početku utakmice bio je prisutan grč, ne dolazi Milan svaki dan.

„Imali smo mnogo respekta. Raduje me činjenica da i kada smo imali rezultat u deficitu, tražili smo svoje šanse, igrali, žao mi je što što smo primili drugi gol, kada smo imali presing i kada je gol visio u vazduhu. Velika je stvar što smo i sa igračem manje  pokazali želju da izjednačimo, Pavkov je ušao sa klupe i još jednom pokazao kvalitet“.

Milunović je dodao da mu je izuzetno krivo što zbog žutog kartona neće biti u prilici da pomogne saigračima u revanš utakmici.  

„Žalim za propuštenom šansom, ali uvek to bude tako, bitno je da imamo pozitivan rezutat. Idemo u Milano da prođemo dalje. Žao mi je sto nećemo igrati Rodić i ja, ali ćemo svim srcem biti uz ekipu, čekamo pozitivan rezultat“, zaključio je Milunović.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar