Mitrović: Seriju da nastavim u Irskoj; Kostić: Blizu smo SP

Srpski fudbaleri Aleksandar Mitrović i Filip Kostić poručili su da je pobedom nad Moldavijom (3:0) napravljena prava uvertira za gostovanje u Irskoj u ključnom meču za plasman na Svetsko prvenstvo u Rusiji.

„Bilo je teško da se igra na nakvašenom terenu, ali smo prikazali dobru partiju. Napravili smo dosta šansi, dali tri gola i napravili dobru uvertiru za Dablin. Očekuje nas tamo težak meč, ali verujem u povoljan rezultat“, rekao je Mitrović.

Centarfor Njukasla, strelac šest golova u kvalifikacijama, nada se da će „orlovi“ ostati na vrhu grupe i posle duela u Dablinu koji čekaju sa dva boda više u odnosu na Irce.

„Idemo na pobedu, kao i uvek, ali ni bod ne bi bio loš. Međutim, pokušaćemo da osvojimo tri boda“, rekao je Mitrović, istakavši da mu je drago što je nastavio sa golovima u nacionalnom timu i da se nada da će tako biti i u Irskoj.

Njegov saigrač Filip Kostić smatra da je utakmica u Dablinu „meč lopta“ za plasman na Mundijal.

„Blizu smo da odemo u Rusiju. Biće jako teško u Irskoj, ali idemo da se borimo i damo maksimum. Nadamo se pobedi, imamo kvalitetan tim i možemo da se nosimo sa svima“, rekao je Kostić.

Utakmica između Republike Irske i Srbije igra se u utorak od 20.45.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

fudbalreprezentacijasrbija
Komentari (0)
Dodaj komentar