Mladi košarkaš preminuo od korone, sedam dana posle oca (foto)

KK Bosna objavio je u subotu da je Emir Bešović, nekadašnji košarkaš ovog kluba, preminuo od posledica borbe sa koronavirusom.

Bešović je imao samo 31 godinu, a vest su preneli i mediji u Bosni i Hercegovini i svi su u neverici zbog onoga što se desilo.

Tako je jedan Bešovićev prijatelj za Radio Sarajevo rekao da je Emir bio snažan i dobar dečko i zapitao se kako će izdržati oni koji nisu niti jednako jaki i zdravi kao sportista.

“Sa velikom tugom obaveštavamo javnost da se bivši junior KK Bosna Emir Bešović, preselio na bolji svet od posledica zaraze COVID-19”, pišu iz KK Bosne.

Da tragedija bude još veća, pre samo sedam dana preminuo je i njegov otac Zuhdija.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

koronakošarkašpreminuo
Komentari (3)
Dodaj komentar
  • Enna

    I u nas u ulici su umrli neki od korone …najvise me nerviraju ovi koje pisu da korona ne ubija.Ovaj gore npr.sto pise da lazu.

  • Anonimni

    Dokle ce vise da lazu?

  • nenad

    Saucesce porodici. Odakle ideja da su sportisti super zdravi? Dosta nas izgleda zdravi kao dren , a sta je unutra ,sta se desava, to niko ne zna .Jeste ovo tuzno , ali ne menja cinjenicu da je smrtnost 0,2% i da napada velikih 90% starije od 65 godina, a 10% mladje je verovatno prethodno narusenog zdravlja.Inace ova staistika je Ceska statistika , a Ceska je jedna od lose kotiranih zemalja EU po pitanju kovida .Zastiti starije i bolesne, ali zivot mora da ide .Posle ovog virusa niko nece imati posao.E to je strasno.