Muslin: Još sam selektor reprezentacije Srbije

Selektor reprezentacije Srbije Slavoljub Muslin, posle sastanka sa predsednikom Fudbalskog saveza Srbije Slavišom Kokezom, izjavio je da još uvek doneta nikakva odluka i da ostaje na toj funkciji.

„Nemam šta da kažem, nikakva odluka nije donesena. Još sam selektor Srbije“, rekao je Muslin novinarima ispred prostorija FSS na Terazijama.

Muslin i Kokeza su danas na Terazijama obavili tročasovni sastanak oko dalje budućnosti selektora.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

selektorSlaviša KokezaSlavoljub Muslin
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • Mito

    U FSS su izgleda svi j….e i bojim se da će mo gore proći nego kada nas je na SP vodio Ilija Petkovi. Setio sam se Rajka Mitića kao selektora, koji je kao novinar preuzeo reprezentaciju Jugoslavije i prošetao EP, izbacio SR Nemačku u grupi, pobedio Francuze 5:1 u Beogradu (prva utakmica 1:1 u Francuskoj), u Firenci svetske prvake Engleze sa 10 igraća (Harst povredio Osima u prvom minutu utakmice, nije bilo zamena), i samo je pokvarenost Dinsta i njegovo navijanje sprečilo reprezentaciju da bude prvak Evrope u duelu sa Italijom. Rajko je bio prva CZ zvezda, vrhunski napadač, veliki čovek i poznavalac fudbalske igre. Nama već godinama reprezentaciju selektuju prosećni igraći, sujetni do besvesti, i još gori treneri. S poštovanjem