Nadal proslavio momačko veče: Otkriveni svi detalji žurke (foto)

Nedelju dana pre velikog venčanja sa Marijom Franciskom Pareljo, jedan od najboljih tenisera današnjice Rafael Nadal uživao je u vikendu zabave na Majorci u društvu prijatelja.

Rafa je proteklog vikenda u jednom klubu proslavio momačko veče i na društvenim mrežama pojavile su se fotografije sa žurke. Prema nekim medijskim izveštajima, zabava je počela u subotu popodne i trajala je do nedelje ujutro. Grupa, koju je činilo oko dvanaest prijatelja uz Nadala, započela je slavlje uz bogatu večeru, a oko šest poslepodne ekipa se preselila u noćni klub koji ima veliku terasu s pogledom na luku Palma, kao i veličanstven bazen.

Prema svedočenjima posetilaca kluba, Nadal je bio obučen u laganu košulju, farmerke i patike, i bio je sjajno raspoložen. U početku je rado ćaskao i fotografisao se sa obožavaocima, da bi kasnije na podijumu pokazao svoje zavidno plesno umeće uz neke od najvećih hitova današnjice.

Zabava je potrajala do zore, a Nadala i njegovu verenicu u subotu, 19. oktobra čeka veliko slavlje na Palma de Majorci. Prema pisanju medija, venčanje para pratiće i ogromne mere obezbeđenja, kako ne bi došlo do curenja detalja o ceremoniji u javnosti.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

momacko veceRafael Nadal
Komentari (0)
Dodaj komentar