Nadal staje na ludi kamen, a ženi se lepoticom koja mrzi slavu (foto)

Rafael Nadal uskoro staje na ludi kamen. Španski teniser je posle 14 godina veze zaprosio svoju devojku Mariju Francisku Pereljo.

Luksuzno venčanje će se održati na jesen u Majorci, a srećni par je veridbu držao u tajnosti čak osam meseci, piše španski magazin Hola.

Rafa i Marija su zajedno od 2005. godine, ali upoznali su se dosta ranije. Ova lepa brineta je diplomirani finansijski stručnjak, a radi kao direktorka projekata Nadalove humanitarne organizacije.

https://www.instagram.com/p/BtQn9AGgh9k/

Tokom Australijan opena na kom je Španac poražen u finalu od Novaka Đokovića, Marija je svog verenika bodrila s tribina. Međutim, nije još jedna od slavnih partnerki sportista koje su uvek pored terena. Pre nekoliko godina je otkrila zašto je češće ne viđamo na Rafinim mečevima.

– Potreban mu je prostor kada igra, a sama pomisao na to da sam stalno u blizini i da po celi dan samo čekam kada će mu nešto zatrebati, iscrpljuje me – rekla je Nadalova draga i dodala:

– To bi me gušilo, a onda bi on još morao da brine o meni… Ne. Ako počnem da ga pratim na svim turnirima, mislim da postoji opasnost da ne izdržimo dugo zajedno.

Nije tipična žena sportiste ni kada su u pitanju društvene mreže i nema službene profile ni na jednoj društvenoj mreži.

– To nije svet za mene, a ni Rafa ne bi izabrao ženu koja sanja o takvom životu – objasnila je jednom prilikom.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Rafael Nadalvenčanje
Komentari (6)
Dodaj komentar
  • Gagi

    Devojka zaista izgleda prefinjeno i izuzetno je lepa. Drago mi je sto i dalje ima pametnih ljudi, poput nje, koji izbegavaju eksponiranje na drustvenim mrezama i zele da zadrze svoju privatnost za sebe i svoju porodicu.

  • Nikola

    Da li ce zvati Noleta na vencanje…? 😀

  • bambi

    Izdaleka se vidi da je devojka dobre duse. Ljudi ja vama da kazem, pogledajte na svakoj slicici, devojka je zalepljena uz njega, To je ljubav. Gleda ga kao poluboga a on nju kao boginju. To je ono pravo. A ne ko ovaj trend seljacki, da pumpam dupe, sise, usta, da sve vrtim dupetom dok hodam, odvratno. Hvala Bogu, uvek ima 10% devojaka koje su stvarno boginje i koje odmah odskacu i od sponzorusa, i od seksualnih zavisnica, alkoholicarki, narkomantki i ostalih devijantnih oblika.

  • Anonimni

    Veoma lijepa i prefinjena. Vidi se da je i pametna, samim tim što ne želi da se slika i eksponira. A ni da trčkara za njim kao kuče.

  • Anonimni

    Barem je lepsa od J.Djooookovic.

    • AA ( americki alah)

      a i on je lepsi od tebe nosati stvore