Nadal žestoko izvređao srpske navijače: Dođu sa više supstanci u telu… (video)

Najbolji teniser sveta Španac Rafael Nadal posle poraza od Srbije u finalu ATP kupa uvredio je srpske navijače izjavom da su na tribinama u telu imali viška nekih supstanci.

Nadal je ovu izjavu sa jasnom aluzijom na drogu ili alkohol dao za ESPN na španskom jeziku, nakon što je prethodno na zvaničnoj konferenciji za medije kritikovao srpske navijače, koji, kako je naveo, ne razumeju tenis jer su fudbalski navijači.

„Imao sam ja već iskustva sa ovim navijačima. Oni su navijači, ali nisu Australijanci (smeh). Ponekad dođu na tribine sa malo više supstanci u telu nego što bi trebalo. Oni ne razumeju ovaj sport. Volim ja podršku koju pružaju svojoj zemlji, ali postoje trenuci kada treba da poštujete i druge igrače“, rekao je Nadal, a prenosi Blic.

Nadal je u finalu izgubio od Đokovića, a potom nije igrao odlučujući meč u dublu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Rafael Nadal
Komentari (12)
Dodaj komentar
  • Anonimni

    dobro razmisljas…..qli drugi mu p….si,,,nenas sanse ni za 100godina

  • Anonimni

    Bilo bi najbolje da se i sportisti i mediji manje bave navijačima.

  • bambi

    Sram da bude Nadalceta. Djokovic nikada na terenu nije rekao ni jednu bezobraznu rec. Mogu u machora da se zakunem.

  • Dragana

    Nije vredjao,rekao je mozda istinu ali da je pobedio ne bi to ni komentarisao.Na Dejvis kupu se svud slicno navija Ali ima jedna stvar nije pomislio kako je bilo Djokovicu na Vimbldonu kada je citav stadion navijao za Federera i to nimalo fer,bas kao da je u pitanju Dejvis kup,pa citava godina o tome kako ga navijaci ne vole.. To sto je rekao da voli da igra za svoju zemlju to su politicke izjave za vas.Znaci mi nemamo prava ni da volimo svoju zemlju,ne smemo da pobedjujemo onda nas opet ne vole,ne valjaju nasi navijaci itd Kad se sve sabere i oduzme nas Novak je veliki sportista a jos veci covek Kad ne mogu da izdrze ono malo nasih navijaca kako bi ceo stadion protiv njih.Veliki je nas Nole,preveliki za nas i nasa uskogruda shvatanja

  • Blajbi

    Nadal je igrac i covek povucen, ozbiljan i odmeren. Ako on tako nesto kaze – moze mu se verovati.

  • Aca

    Kako su španci ranije ispoštovali Djoleta u Madridu i Majamiju tako je i Nadal prošao u Sidneju. Neka prvo sredi svoje dvorište pa onda moze da komentariše tuđe navijače.

  • Anonimni

    rafu u australiji, novaka na vimbledonu

  • MIODRAG

    Nadal nije nista rekao,sto mi koji smo gledali prenos,nismo takodje primetili.Navijaci koji su bodrili Djokovica,bili su vidno u alkoholisanom stanju,i nedolicno su se ponasali.Takodje,nije u redu sto je Djokovic posle pobede,poceo da daje politicke izjave,umesto da se drzi sporta,od koga zivi,i od koga je dobio sve.Imamo hvala bogu,dosta politikanata,koji daju na sve strane,neumesne izjave.

    • Anonimni

      Onda su po tebi u LONDONU svi navijaci protiv NOLETA dibidus pijani .Sta tamo se rdugacije prema Novaku ponasaju .?Ne slabo ti gledas a ovde 2prodajes muda za bubrege“ -ne prolazi!

    • Blajbi

      Vrlo dobar i tacan komentar!

  • Anonimni

    Nije vredjao, rekao je da su pijani i bezobrazni.

    • Anonimni

      Nije SIJA nego je VRAT ,ajd u pERSUN!