Nadalov nastrašniji trenutak u karijeri: „Bio sam prestravljen zbog nje“ (video)

Rafael Nadal rutinski je savladao Argentinca Delbonisa, ali je tokom meča doživeo nešto što ga je prilično uzdrmalo.

Španac je loše zahvatio levi ritern i poslao lopticu pravo u glavu male skupljačice lopti koja je stojala kod glavnog sudije.

Devojčica Anita je ostala čvrsto na nogama, a da pri tom nije ni videla lopticu koja joj se odbila o ivicu kačketa.

Rafa je odmah pritrčao da joj se izvini i čim se uverio da je dobro, poljubio je devojčicu u obraz, da bi se nakon meča fotografiaso sa njom i upoznao njenu porodicu.

„Sreo sa i upoznao je njenu porodicu danas. Srećan sam što je dobro posle najstrašnijeg momenta koji je doživela na teniskom terenu. Anita je hrabra devojka!“, napisao je Nadal.

Prvi teniser sveta i na konferenciji za medije govorio je o ovoj strašnoj situaciji za svakog tenisera.

„Iskreno, bio sam prestravljen zbog nje. Loptica je bila baš brza i pogodila ju je u glavu. Ona je super hrabra devojčica“, rekao je Nadal.

A novinare je zanimalo i brine li kako će njegova supruga Marija Franciska reagovati na poljubac koji je on dao mladoj skupljačici loptica.

„Ne, ne. Ne brinem uopšte. Verovatno i ona posle 15 godina ne brine mnogo. Iskreno, ovo je bio jedan od najzastrašujućih momenata na terenu koje sam imao u karijeri, pošto je loptica išla pravo u glavu, a imam užasna sećanja na Vimbldon od pre par godina. Tako da sam veoma srećan što je dobro, veoma si hrabra, svaka čast“, dodao je Rafa.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

NadalRafael Nadal
Komentari (0)
Dodaj komentar