Nadalov stric poručio Novaku nešto što ga je zapanjilo

Toni Nadal, stric najboljeg tenisera sveta Rafaela Nadala, u prošlosti je često umeo da makar za jedan stepen umanjuje uspehe drugih igrača poput Novaka Đokovića, ako bi sa turnira u to vreme odsustvovao čuveni Španac.

Toni Nadal je ovog puta konačno pokušao da bude realan i iz pravog ugla je sagledao situaciju u kojoj se nalazi Rafa.

„Istina je da nam je pomoglo to što oni ispred nas nisu bili tu (Novak i Endi), tako da je to mala pomoć“, rekao je Toni Nadal za „Marku“.

Ove reči svakako su, ako ih je čuo, iznenadile i samog Noleta jer je prava retkost da iz usta Rafinog strica dolaze ovakvi komentari.

Naravno, Toni ne bi bio Toni kada ne bi pritom dodao i nešto u svom stilu.

„Kada je Đoković bio na vrhuncu, imao je sreće da dvojica tenisera koja su mu zadavala najviše problema, Rafa i Rodžer, nisu bili u najboljim formama“, istakao je on.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

novak djokovicRafael NadalToni Nadal
Komentari (7)
Dodaj komentar
  • Anonimni

    Novak je nekada bio zgodan mladi covek, danas je odvratno mrsav i ruzan.Pogledajte mu samo facu! Uzas! Toliko.

    • dijaspora

      ti mora da si mnogo lep , steta sto nisi i skroman

  • ANDREJ

    Ovo je stvarno necuveno.Pa zar i kada je u pitanju jedan vid sporta,konkretno tenis,mesati Pravoslavlje i neke druge Religije.Niko ne mrzi Djokovica,a pogotovu ne zbog toga sto je Pravoslavne vere.Cemu to stalno rovarenje, to izazivanje rasnih i verskih gluposti.Izgleda da jedan deo nasih sunarodnika,pati od podebelog kompleksa inferiornosti,u odnosu na druge nacije i vere.To su teski kompleksi,koji se ocituju stalnim iznosenjem jedne iste glupave floskule,kako nas (Srbe) svi „mrze“,i to narocito zbog verske razlictitosti. To bi trebalo vec jednom sa nekog viseg mesta,objasniti tom delu nasih ljudi,da zaista nemaju nikakvo racionalno objasnjenje,sto se osecaju toliko inferiorno,u odnosu na ljude drugih nacionalnosti.!!!

  • Pepe

    Ljubav i mir su vratili Nadala na vrh.

  • Anonimni

    Imaju oni srece sto Djokovic trenutno nije u dobroj formi!!

  • buba

    Pa oni mrze pravoslavne i jos misle da je sve to normalno.Isto kao Muslimani I Hrvati koji su ubijeđeni da im se Srbi moraju izvinjavati dokle god postoji Balkan…… Koji je sljam i primitivac u tom sportu i koja je manipulacija narodom kroz isti stvarno je neviđeno…….

  • Nataša Gajić

    Uvijek je neko bolji a neko lošiji; oni fini to nazivaju „nepristojna forma“.- haha