Nagrađeni Teodosić, Petrovićeva i basketaši

Kapiten muške košarkaške reprezentacije Srbije Miloš Teodosić i standardna članica ženskog tima Sonja Petrović dobili su danas nagrade za najbolje u 2016. godini u izboru Košarkaškog saveza Srbije na novogodišnjoj svečanosti u hotelu Kraun plaza.

Predsednik KSS-a Predrag Danilović uručio je priznanja Petrovićevoj i tim menadžeru reprezentacije Nebojši Iliću, koji je to učinio umesto Teodosića jer je najbolji plejmejker Evrope morao da se vrati u Moskvu zbog obaveza u CSKA.

Specijalna priznanja dobili su članovi muške reprezentacije Srbije u basketu 3×3, posle zlata na Svetskom prvenstvu i generalni sekretar KSS Andrija Kleut.

„Poznato je koliko je košarka timski sport, osećam se kao prva među jednakima iz ekipe. Zahvalila bih se svima koji su podigli srpsku košarku na visok nivo kvaliteta i dozvolili mi da budem deo toga“, rekla je Petrović.

Teodosić i Petrović nagradu su dobili prema izboru žirija koji su činili sportske redakcije svih dnevnih novina, televizija i radio-stanica sa nacionalnom frekvencijom, informativnih agencija, kao i predstavnici specijalizovanih košarkaških emisija i portala.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Miloš Teodosić
Komentari (0)
Dodaj komentar