Napokon: Novak gospodski „isprašio“ Kirjosa, uživo pred 20.000 ljudi

Hiljade ljudi čekalo je Instagram „lajv“ Endija Mareja i Novaka Đokovića, a među njima i Nik Kirjos koji je stigao čak i pre srpskog asa. Britanac je pokrenuo direktan Instagram prenos malo pre 19 časova za kada je bio zakazan, a srpski as se uključio sa par minuta zakašnjenja, prenose sportski mediji.

Novak je odmah našao dvocifren broj poruka u javnom četu Kirjosa koji je indirektno i direktno „prozivao“ najboljeg tenisera sveta. Nekoliko puta je pitao Kirjos gde je i šta radi Srbin, a i poručio kako je trenutno u izolaciji, „zaključan“ u krevetu.

Poslednji komentar Kirjos je ostavio po ulasku Đokovića u čet, a Srbin se tada nije osvrtao na Australijanca – međutim jeste kasnije.

Imali su zadatak Marej i Đoković da od karakteristika najboljih svetskih tenisera naprave jednog idealnog, a tada je Srbin pokazao koliko je veliki. Na nove „prozivke“ Kirjosa, Đoković je odgovorio komplimentima.

– Za najbolje servere biram Džona Iznera i Nika Kirjosa. Džon je sjajan, a Nik… Za svoju visinu, Australijanac je fenomenalan, jedan od najboljih servera ikada, kazao je Srbin.

Marej je zatim počeo da priča kako je jednom na zagrevanju osetio par žestokih servi Kirjosa, da bi se Novak umešao i udelio nove komplimente uz šalu na račun australijskog igrača.

– On se zagreva? Veliki je talenat Kirjos.

Instagram „lajv“ Mareja i Đokovića neprekidno je pratilo više od 20.000 ljudi.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Nik Kirjosnovak
Komentari (0)
Dodaj komentar