Napoli ostao na drugom mestu tabele posle remija sa Milanom

Fudbaleri Napolija nisu uspeli da se vrate na prvo mesto tabele Serije A, pošto su danas na svom terenu odigrali 1:1 sa Milanom u poslednoj utakmici 26. kola takmičenja.

Napolitanci sada imaju bod manje od Juventusa, koji je u petak odigrao 0:0 sa Bolonjom. „Stara dama“ je u prošlom kolu preuzela čelo od Napolija pobeodm u direktnom duelu.

Milanu je ovo bila osma utakmica bez poraza u Seriji A i sada je na šestom mestu, sa četiri boda manje od gradskog rivala Intera.

Napoli je večeras bio dominantan tim, stvarao je šanse i napadao, ali nije uspeo da dodje do trijumfa. Domaći tim je poveo u 39. minutu, kada je Lorenco Insinje šutirao sa ivice šesnaesterca, a lopta je pogodila nekog na putu, promenila pravac i ušla u mrežu.

Milan je, medjutim, izjednačio samo pet minuta kasnije, kada je Djakomo Bonaventura iz šesnaesterca lepim šutem postigao gol.

Dris Mertens je u drugom poluvremenu pogodio stativu za Napoli, a Gonsalo Iguain je zamalo promašio gol, da bi golman Milana Djanluidji Donaruma sjajnom odbranom spasao mrežu svog tima.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar