Napredak srušio Zvezdu

Fudbaleri Napretka pobedili su večeras u Kruševcu Crvenu zvezdu sa 1:0 u prvoj nedeljnoj utakmici 12. kola Super lige Srbije.

Napredak je do trijumfa došao u šestom minutu sudijske nadoknade vremena drugog poluvremena, a strelac je bio Nikola Mitrović.

Crvenoj zvezdi je ovo prvi poraz u sezoni, ali je i pored toga ostala na čelu Super lige sa 28 bodova iz 11 utakmica, dok je Napredak deveti sa 14.

Beogradski tim bio je vidno umoran od utakmice s Kelnom u Ligi Evropa, što je Napredak u potpunosti iskoristio i došao do drugog uzastopnog prvenstvenog trijumfa.

Prvo poluvreme nije donelo mnogo uzbudjenja, Zvezda je pokušava da probije odbranu Kruševljana, ali u tome nije uspela.

Drugo poluvreme donelo je znatno više uzbudjenja što, timov su igrali u bržem i otvorenijem ritmu, pa su se šanse redjale na obe strane. Zvezda je u par navrata mogla do gol, a najbliži tome bili su u 75. minut kada je Slavoljub Srnić sa oko 10 metara pogodio prečku.

Kruševljani su takodje u par navrata mogli do gola, ali im je u završnici napada nedostajalo koncentracije. Domaćin je ipak u poslednjem napadu na meču došao do trijumfa, nakon što je Mitrović sa oko 16 metara prebacio istrčalog Milana Borjana.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar