Nastavlja se Super liga, Partizan dočekuje Radnički, Zvezda igra na Banovom brdu

Utakmicama sedmog kola nastavlja se takmičenje u fudbalskoj Super ligi Srbije, vodeći Partizan dočekaće Radnički iz Niša, dok će se u beogradskom derbiju Crvena zvezda igrati kao gost protiv Čukaričkog.

Prva utakmica sedmog kola igra se večeras od 18 časova, kada će TSC biti domaćin ekipi Mladosti. Ekipa iz Bačke Topole želi da prekine niz od dve utakmice bez pobede kako bi zadržala drugo mesto na kome trenutno ima dva boda manje od Partizana. Mladost je pretrpela svih pet poraza i tražiće prve bodove u sezoni.

Fudbaleri Partizana u nedelju od 21 čas u Humskoj igraju protiv Radničkog i pokušaće da nastave niz od pet pobeda posle koga su prvi na tabeli sa 15 bodova. Crno-beli u utakmicu ulaze posle pobede u Beogradu u četvrtak uveče protiv Santa Klare (2:0) i plasmana u grupnu fazu Lige konferencija.

Radnički je poslednje četiri utakmice bez pobede i u duel ulazi bez prvog trenera, pošto je raskinuta saradnja sa Aleksandrom Stankovićem. Niška ekipa je 12. na tabeli sa šest bodova.

Crvena zvezda u nedelju od 18.55 na Banovom brdu igra protiv Čukaričkog i želi pobedu kako bi zadržala korak za „večitim“ rivalom. Zvezda je treća sa 13 bodova, ali i utakmicom manje od drugoplasiranog TSC, a u duel ulazi posle pobede u četvrtak uveče u Rumuniji protiv Kluža i plasmana u grupnu fazu Lige Evropa.

Čukarčki predvodjen trenerom Sašom Ilićem, bivšim kapitenom Partizana, želi dobar rezultat kako bi ostao u grupi ekipa u vrhu tabele. „Brdjani“ su četvrti sa 10 bodova.

Novi Pazar u subotu od 15.25 na svom terenu igra protiv Metalca za prvu pobedu u ligi, a istog dana od 17.30 Radnik dočekuje Spartak. Radnik je pored „večitih“ jedina neporažena ekipa u ligi, peti je na tabeli sa devet bodova, a subotička ekipa ima bod manje na devetom mestu.

Šestoplasirani Napredak u nedelju od 16 časova na svom terenu igra protiv Vojvodine, dok su za ponedeljak predvidjene dve utakmice – Proleter će na svom terenu od 17.55 igrati protiv Radničkog 1923, a Voždovac od 20 časova u Beogradu igra protiv Kolubare.

Posle utakmica sedmog kola sledi pauza u Super ligi zbog obaveza reprezentacija u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2022. godine u Kataru.

Utakmice sedmog kola Super lige Srbije:

TSC – Mladost (18.00)

Subota:

Novi Pazar – Metalac (15.25)
Radnik – Spartak (17.30)

Nedelja:

Napredak – Vojvodina (16.00)
Čukarički – Crvena zvezda (18.55)
Partizan – Radnički (21.00)

Ponedeljak:

Proleter – Radnički 1923 (17.55)
Voždovac – Kolubara (20.00)

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar