Navijači Zvezde sa ulaznicama mogu da udju u Arenu na meč sa Partizanom

Košarkaški klub Crvena zvezda obavestio je danas svoje navijače koji imaju ulaznice za predstojeću utakmicu protiv Partizana u Evroligi, da će ipak moći da udju u Beogradsku arenu i da će za njih biti obezbedjeni posebni sektori.

Zvezda je saopštila da je danas u organizaciji direkcije policije, održan novi sastanak bezbednosti kome su prisustvovali predstavnici svih relevatnih službi zaduženih za bezbednost i organizaciju utakmice, kao i predstavnici oba kluba.

„Na sastanku je odlučeno da će u četvrtak uveče biti obezbedjeni posebni sektori za sve navijače Crvene zvezda koji poseduju karte za utakmicu. Takodje biće odredjena i posebna lokacija za okupljanje navijača Crvene zvezde, kako bi bezbedno mogli da udju i izadju iz Arene. Svi ostali detalji biće saopšteni naknadno“, navodi se na sajtu kluba.

Zvezda je apelovala da utakmica protekne u fer i sportskoj atmosferi, bez ikakvih incidenata.

„Molimo navijače Crvene zvezde da se ponašaju u duhu fer pleja, bez obzira na sve vrste provokacija i da time obezbede da ova utakmica 12. kola Evrolige protekne u najboljem redu i bez bilo kakvih incidenata“, piše u saopštenju.

Utakmica 12. kola Evrolige izmedju Partizana i Crvene zvezde igra se u četvrtak od 20.30 u Beogradskoj areni. To će biti prvi duel dva beogradska kluba u najjačem evropskom takmičenju, a domaćin je Partizan.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar