Ne znaju šta su učinili, osvojiće još 10 gren slemova

BEOGRAD – Mislim da je ovo ogromna pobeda Novaka Đokovića i njegove porodice, kao i celog slobodarskog sveta, rekao je Srđan Đokovič na konferenciji za novinare nakon odluke australijskog suda da poništi odluku federalne vlade o ukidanju vize i deportaciji Đokovića.

„Znajte da se mi nećemo predati nikada i da Novak i njegova porodica neće biti bačeni na kolena. Mi smo svi ljudi, svi imamo pravo da kažemo šta mislimo i da nemamo posledice za to lično mišljenje. Da poštujemo zakone svake zemlje u koju ulazimo i poštujemo pravila, a on je svojim delanjem i ulaskom u njihovu zemlju ispoštovao sve što su tražili“, poručio je otac Novaka Đokovića.

Slavimo Novaka, slavimo pobedu, dodao je Srđan i rekao da će cela situacija dati dodatnu snagu Novaku pred nastup na gren slemu u Melburnu.

„Daće mu snagu, ne znaju šta su učinili. Osvojiće još deset gren slemova. On je super, toliku mentalnu snagu ima da ga ovo nije poremetilo. Pobeda je učinila da on jedva čeka da se vrati na teren“, istakao je Srđan Đoković.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar