Nemanja i Uroš Nikolić potpisali ugovore sa Vojvodinom

NOVI SAD – Srpski fudbaleri Nemanja i Uroš Nikolih potpisali su ugovore sa Vojvodinom, saopštio je danas novosadski klub.

Nemanja Nikolić je za Vojvodinu igrao u sezoni 2019/20, a sa novosadskim klubom potpisao je dvogodišnji ugovor. On je u karijeri i za Grbalj, Rostov, Aktobe, Spartak iz Subotice, Partizan, Al-Rid i Tobol.

„U razgovoru sa predsednikom, sportskim direktorom i trenerom mogao sam da shvatim da Vojvodina ima najveće moguće ambicije, a to je izlazak u Evropu. U prošloj sezoni Vojvodina nije uspela da ostvari ciljeve, imala je neočekivane rezultate i ja se nadam da će ova sezona biti mnogo uspešnija. Verujem da će tim biti jači i da će Vojvodina biti konkurent i u borbi za titulu“, rekao je Nemanja Nikolić.

Uroš Nikolić je u Vojvodinu došao kao slobodan igrač, nakon što je raskinuo ugovor sa Makabijem iz Tel Aviva.

„Očekivanja su velika jer je i projekat takav, sa najvišim ciljevima. Trenera Rastavca (Milan) poznajem veoma dobro, konačno su nam se poklopile kockice da sarađujemo. Želimo da zauzmemo što viši plasman na tabeli i da osiguramo Evropu. Za početak je važno da se što pre uigramo, siguran sam da imamo odličnu ekipu, ali idemo utakmicu po utakmicu“, rekao je Uroš Nikolić, koji je sa Vojvodinom potpisao dvogodišnji ugovor.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar