Neočekivano? Mesi šokirao fudbalski svet, evo šta je izjavio o Ronaldu (video)

Lionel Mesi i Kristijano Ronaldo, dva najbolja fudbalera današnjice, često su suprotstavljena. Različiti stilovi, slična moć na terenu, silni trofeji. Poput heroja i anti-heroja, zavisi iz kog ugla ih gledate. Ali, nisu oni baš mrski neprijatelji, iako ih mnogi tako doživljavaju.

„Nedostaje mi Kristijano“, rekao je za argentinske medije i ostavio mnoge u čudu.

Kako prenose sportski mediji, to objasnio sledećim rečima:

„On je donosio poseban prestiž španskom prvenstvu. Nedostaje mi, jer iako je bilo malo teško gledati ga kako diže sve one trofeje, mnogo je značio La Ligi. Juventus je sada veliki favorit za osvajanje Lige šampiona, baš zbog Ronalda, a dvomeč sa Atletikom (u četvrtfinalu) mora da im je doneo mnogo samopouzdanja“, zaključio je Lionel Mesi.

https://www.youtube.com/watch?v=41TwBmZ4hQs

– Ne želim nikoga da zaboravim, ali po meni su najbolji Nejmar, Mbapé, Hazar, Luis Suarez i Aguero. Kristijana Ronalda nisam spomenuo, njega izdvajam iz ove liste, mislim da smo nas dvojica na istom nivou.

Po pet Zlatnih lopti imaju i Mesi i Ronaldo, čitavu deceniju su dominirali svetskim fudbalom.

Mesi je čitavu seniorsku karijeru u Barceloni i s klubom je osvojio četiri Lige šampiona i devet je puta bio prvak Španije. Ronaldo je svoj put gradio preko Sportinga i Mančester Junajteda, najveće uspehe je imao s Realom, a letos je otišao u Juventus. Ukupno je sa svim klubovima osvojio pet naslova Lige šampiona, pet nacionalnih prvenstava, a Portugal je 2016. godine odveo do naslova evropskog prvaka.

Ko zna, možda Mesi i Ronaldo budu igrali za trofej ove sezone. Argentinac u Ligi šampiona najpre treba da se sa saigračima iz Barse potrudi za eliminaciju Mančester junajteda, potom u polufinalu sledi megdan sa pobednikom meča Liverpul – Porto, a Ronaldo i Juve prvo igraju sa Ajaksom, dok pobednika čeka bolji iz sudara Totenhema i Mančester sitija.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

kristijano ronaldomesi
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • bambi

    Gay is ok.