Nikolić: Đurđević ostaje, za ostale videćemo

Trener fudbalera Partizana Marko Nikolić izjavio je danas da se nada pobedi protiv Spartaka i lepom završetku prvog dela sezone Superlige Srbije.

„Igramo poslednju utakmicu na kraju prvog dela i što kaže naša dobra izreka – konac delo krasi. U potpunosti smo fokusirani da na pravi način završimo jesenju polusezonu, iako naspram sebe imao neprijatnog protivnika. U poslednjih nekoliko utakmica bili su nezgodan rival za nas, a mnogo govori podatak i da imaju više pobeda na strani, nego kod kuće“, rekao je Nikolić na konferenciji za medije na stadionu Partizana.

Nikolić za duel sa Subotičanima zbog povrede neće moći da računa na Alena Stevanović, dok su ostali spremni.

Trener crno-belih dodaje da je siguran da će prvi napadač Uros Đurđević i na proleće nositi dres Partizana, a da će o statusu ostalih igrača pričati po završetku utakmice sa Spartakom.

„U životu ništa nije sigurno, ali iz priče sa Urošem shvatio da ima želju da ostane. Neće da žuri u inostranstvu, zna da Partizan nije prolazna stanica i da je potreban, pa nema potrebe da reaguje na prvu ponudu“, rekao je Nikolić, koji nije mogao da sa kaže da li će istu odluku doneti najbolji strelac Leonardo da Silva Souza, posle interesovanja Sent Etjena.

Na pitanje novinara kako komentariše odluku da Dragan Stojković Piksi dobije Zlatnu loptu FSS za najboljeg srpskog trenera u 2016, Nikolić je odgovorio:

„Malo su devalvirane nagrade u Srbije. Ne znam ni ko su bili kandidati za Zlatnu loptu, važno mi je samo da pobedimo Spartak“, rekao je Nikolić.

Utakmica 21. kola Superlige između Partizana i Spartaka igra se u sutra od 16 sati na stadionu u Humskoj.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Marko NikolićPartizan
Komentari (0)
Dodaj komentar