Njegov izgled govori sve: Evo koji je uzrok Novakovih loših igara

Teniski svet s pažnjom ove zime prati blede partije dojučerašnjeg najboljeg igrača planete Novaka Đokovića.

Nema teniskog eksperta pa i laika koji ne vidi da nešto u Novakovoj igri nije kako treba ali retko ko se usuđuje da debatuje o tome.

I dok jedni samo odmahuju rukom na Novakove krahove na Australijan openu i u Akapulku, drugi spremno izlažu svoje verzije loših igara ali svi se slažu u jednom – na njegovom licu i telu se sve vidi.

Ko kog da je zamoljen da iskomentariše Novaka u poslednja dva meseca rekao je isto – premršav je, deluje izgladnelo.

Na jednoj od poslednjih fotografija koja je objavljena dok je trenirao u Monte Karlu, na Novakovom telu se vide rebra a pojedini francuski i nemački mediji uporedili su njegov izgled sa manekenkama širom sveta koje se utrkuju koja će da bude mršavija.

Novak je dodatno smršao nakon što je promenio način ishrane a jedna od prvih legendi tenisa koja je jasno i glasno rekla da joj Đoković ne izgleda dobro bila je Martina Navratilova u Dohi.

Bivši srpski selektor Bogdan Obradović složio se s konstatacijama da je Novak premršav.

„Mršav je i voleo bih da ima nekoliko kilograma više i da bude agresivniji“, poručio je Obradović teniseru koji je prešao na vegansku ishranu.

Legendarni trener Nikola Pilić poručio je Novaku da mu nedostaje kilograma i da bi puno bolje igrao kada bi se vratio na staru kilažu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

novak djokovic
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • Branko ristic

    Vise je nego jasno,da je onaj,ili ona,ko je Novaka Djokovica naveo,da nacin ishrane promeni u potpunosti,i da predje na vegansku ishranu,nije imao dobre namere.Notorna je cinjenica,da onaj ko se bavi aktivno i takmicarski, bilo kojim sportom,mora da ima snaznu i uravnotezenu ishranu kojoj treba da budu zastupljene sve namirnice,ali meso,kao glavni izvor proteina,ni u ludilu,ne sme biti izostavljeno.Novak u poslednje vreme,odaje utisak koji deluje vrlo tuzno.To je jedan mrsav izgladneli lik,koji je izgubio i snagu misica,i snagu volje,sa vidnom psihickom slaboscu.