Nokautirani sudija u bolnici: Mogao sam ostati slep zbog tenisera (video)

Sudija Arno Gaba, koga je na meču Dejvis kupa između Kanade i Velike Britanije lopticom iz sve snage u oko pogodio teniser Denis Šapovalov i dalje se oporavlja uz izveštaje lekare koji kažu da je imao mnogo sreće.

Lekari se slažu u oceni da je ovom nesrećnom sudiji malo nedostajalo da izgubi oko.

I dok se Šapovalov izvinio ne samo svim Kanađanima zbog svoje, blago rečeno gluposti, dotle sudija i dalje ne može da veruje da ga je loptica sa te udaljenosti pogodila pravo u oko.

„Sva sreća da nisam izgubio oko. S terena sam otišao izgledajući poput Rokija Balboe. Kada sam pogledao snimak meča, ostao sam šokiran. Imao sam puno sreće. Teniseri su pomalo ludi, video sam da je besan, ali nisam baš očekivao da će me pogoditi. Odmah se pokajao zbog toga što je učinio – rekao je Gaba otkrivši da je u hotelskoj sobi satima nakon meča držao led na oku.

U petom odlučujućem meču između Kanade i Velike Britanije koji se igrao u Otavi, nesportski potez Denisa Šapovalova koštao je domaćina diskvalifikacije, tako da je ovaj momak, ne samo što je povredio sudiju, već i eliminisao svoju zemlju iz daljeg takmičenja.

Da li će naučiti lekciju posle ovoga?

https://www.youtube.com/watch?v=jd0hEF3XOfs

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Denis Šapovalovsudija
Komentari (0)
Dodaj komentar