Ekspresan plasman Novaka u četvrtfinale Vimbldona

Najbolji teniser sveta Novak Đoković plasirao se u četvrtfinale Vimbldona, pošto je danas savladao mladog Francuza Iga Ambera 6:3, 6:2, 6:3.

Sledeća prepreka na putu do pete titule u Londonu biće mu iskusni Belgijanac David Gofan, koji je prethodno u četiri seta savladao Španca Fernanda Verdaska.

Đoković u međusobnom skoru protiv Gofana vodi 5-1.
Vimbldon se igra za ukupni nagradni fond od 38 miliona funti.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

novak djokovic
Komentari (2)
Dodaj komentar
  • Nataša Gajić

    „što se manje viđaju… tim si više nedostaju haha“- pa, jeste… rastajanje od stola i kreveta i svako u svoju sobu da čeka svoj RED za kupatilo ( uspješan brak); ali ne i Novak

  • bambi

    E, da budem iskren, toliko o Novaku pisu, crtaju, video, slike i slicno, da ja prosto imam osecaj da ce on uskoro postati 13 Olimpijski Bog na Olimpu. Gde bi nam kraj bio, kada bi uzeli jednog vrsnog hirurga, pa da posle svake operacije kojom je spasao jedan zivot damo njegovu sliku, intervju, govor i slicno. Cini mi se da sa Novakom ipak ima nekontrolisano preterivanje. Ja licno nemam nista protiv coveka, drago mi je sto nize uspehe i tome slicno ali na ovak nacin ce dosaditi ljudima. Na kraju krajeva, znate onu cuvenu, uspeh za brak je da se muz i zena sto manje vidjaju.