Novak Đoković definitivno ne igra u Majamiju

Srpski teniser Novak Đoković definitivno neće braniti titulu na mastersu u Majamiju zbog povrede, saopštili su organizatori.

Šestostruki šampion turnira na Floridi, od čega čak tri puta u prethodnih isto toliko godina, povukao se zbog povrede lakta.

„Izvinjavam se mojim navijačima i svima koji su kupili ulaznice što me neće videti u Majamiju. Nažalost, zbog povrede ne mogu da igram“, napisao je Đoković na svom Tviter profilu.

Pored Đokovića iz istih razloga neće nastupiti ni prvi teniser sveta Endi Marej.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

majaminovak djokovic
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • Branko ristic

    Na Novaka Djokovica,ne treba vise javnost da vrsi nikakav pritisak.Vise je nego ocigledno,da ima nekih problema,i da se koleba,izmedju definitivnog povlacenja,sa velikih takmicenja.Svaki vrhunski sportista,dolazi u slicnu situaciju,kada uvidi,da vise nije u stanju da se nosi,sa nadirucim mladjim snagama,u sportu.Federer je zaista izuzetak,i on ce verovatno,jos godinu dve,odolevati pretendentima na visoke pozije na rejting listi.Javnost u srbiji mora da shvati,da svoj rejting,kao narod,kao nacija,ne moze u nedogled da stice,preko par vrhunskih sportista.Svoje mesto,medju evropskim narodima,srpski narod,mora da stekne sopstvenim vrednostima,koje za sada,ima veoma malo.