Novak doneo odluku koja je prenerazila svet

Malo ko je očekivao da će Novak Đoković posle debakla u Indijan Velsu doneti ovakvu odluku, te je ista pomalo šokirala fanove širom sveta, prenose mediji.

Najbolji srpski teniser Novak Đoković nastupiće na Mastersu u Majamiju, objavili su organizatori turnira. Đoković je postavljen za 12. nosioca na turniru koji se održava od 21. marta do 1. aprila.

Novak je posle poraza od Japanca Tara Danijela u drugom kolu Indijan Velsa priznao da je požurio sa povratkom na teren nakon operacije lakta i najavio da će u dogovoru sa svojim timom doneti odluku o igranju na Floridi koja je, prema spisku igrača iz Majamija, potvrdna.

Prošle godine nije učestvovao na turniru koji je osvajao šest puta, pa ima priliku da osvoji veliki broj bodova i popravi plasman na ATP listi (14. mesto).

Nastup na drugom Mastersu u sezoni potvrdili su branilac titule Rodžer Federer, Marin Čilić, Grigor Dimitrov, Aleksander Zverev, kao i srpski teniseri Filip Krajinović, Viktor Troicki, Dušan Lajović…

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

novak djokovic
Komentari (20)
Dodaj komentar
  • Anonimni

    Decko je sampion i dobar covek sve pohvale za sve sto je uradio i kao teniser i kao covek ne zaboravite da je i on ljudsko bice

  • ANDREJ

    Novak Djokovic je trebalo da odustane od tenisa onda,kada je bio u svom zenitu.Posle sest uzastopno osvojenih masters turnira,kao i cvrsto mesto prvog reketa sveta,terbalo je da kaze:STOP ! Dosta je bilo,sada mi je trideset godina i prezasitio sam se tenisa,kao sto se neko prezasiti seksa.Ali,on to nije rekao,i sada ce da pada sve nize. Ana Ivanovic se na vreme povukla.Jelena Jankovic nije.I…gde je sada ? Jelena na ATP listi,zauzima 259 mesto na svetu.To je blam,obzirom da je bila prvi zenski reket sveta.Treba znati kada se treba povuci.To ne vazi samo za sportiste,vec i za politicare.!!!

  • Zorica

    Da covjek ne povjeruje ko to ima pravo bilo kome reci da je glup,pozivati se na srpstvo i sl.Uspjeh u bilo kojoj bransi izgleda jako smeta onim „malim“ljudima.Pjesnik je davno rekao“covece ne idi malen ispod zvijezda“a dok postoji svijet ime Novaka Đokovica bice ispisano zlatnim slovima u istoriji sporta ostavio je vjecan trag,divim se takvim ljudima zelim mu puno srece da traje jos dugo u svijetu tenisa.Bravo Novace i hvala(neki zaboravljaju da je on neciji sin,suprug,otac,prijatelj i kako se te osobe osjecaju ponosne sto ga imaju te zasto pokusavati uzalud umanjiti velicinu i uspijeh Novaka,SRETNO

  • Anonimni

    Ne verujem sta citam. Tolika elokventnost vokabular …..a neko ga naziva glupim …ne ne verujem. Vise on zna od 80% njegovih vrsnjaka zajedno.

  • Zorica

    Samo napred,pritisak popusti nije lako vratiti se na prijasnji nivo,sto je normalno poslije zdravstvenih problema i dugog odsustva.Niko nema prava da ocekuje da udes u finale kako kaze nas narod:tiha voda brjege lomi“uporno i polako sve dode na svoje.Sretno(ako ne prodes prvo kolo „vrlo vazno“ bude bolje vidim te na vrhu )

  • Ljubica

    Nole Srbine nikada se ne predaji.

  • Laki

    Podrška,verujem u Noletov uspeh!

  • Vota

    Treba da igra tenis i samo to. Za sve oatalo je glup jer nije imao kad da stekne neko obrazovanje

    • Laki

      Ono sto je on uradio ti nikad neces uspeti.reci za nekoga da je glup i neobrazovan ,vise govori o tvojoj nekulturi i neznanju. .da nije Djokovica vecina i ne bi znala gde je i sta je Srbija.

    • predrag

      Chuj glup, omg… to shto si rekao, govori koliko si ustvari g…

    • KUM I

      A odkud ti pametnjakovicu znas ,koji TI strani jeszik sem ciganskog jos znas?

  • Anonimni

    PA STA NJEGOVO JE DA LI CE IGRATI ILI NE NJIMA JE PROBLEM STO CE NOVAK OPET BITI ONAJ STARI I NAJBOLJI TREBA DA SMO KAO NACIJA SRECNI STO SE VRACA TENISU.NAPRED NOLE NAJBOLJI SI

  • LIKA

    on je trebao napustiti ovaj sport kao no1.kao šampion ovako je sad sprdnja novinara pa čak i veliko srba koji ga pljuju.

  • KresojeStariji

    Eeee ,nas Nole ,od sada ces biti samo Dzoli Dzoker ,i sprdnja za sve …

  • milan

    Bravo Novace,tako treba samo napred!!!Doci ce sve na svoje,rad ,rad i samo rad

  • Anonimni

    KOJI SENZACIONALIZAM,KAO DA JE DONEO ODLUKU DA CE DA IZVRSI HARIKIRI,PRENERAZILA SVET,STRASNO!!!!eVO NA SVIM SVETSKIM MEDIJIMA SE SAMO TO VRTI.

  • Pepe

    Novaku nije više primaran tenis, nego mir, ljubav i Pepe. Taj probisvet mu je podmetnut da mu ispere mozak. Udarili su na Noleta gde je bio najjači i zbog toga najbolji. Nole je postao Pepeov potrčko (vidi youtube) – skrivio je sudar automobilom, ne svoga sponzora, nego Pepeovim, na kome piše “ljubav i mir” – na Pepeovoj seansi u Marbelji Nole sedi pored njega i priča publici o ljubavi, miru, životu koji je kao autoput… Tako nešto nije se desilo u istoriji sporta da se vrhunski sportista podredi nekoj sumnjivoj osobi. Nole je raspustio ceo tim koji ga je doveo do vrha i zadržao samo Pepea koji je odradio zadatak. Nole je bio najbolji mogući predstavnik nacije koja ge je obožavala, nenadmašan u mnogo čemu, mnogim Srbima jedino svetlo u tunelu. Lično je isticao svoje srpstvo izjavama i delima. Zbog toga nije njegova privatna stvar što je odbacio svoj pobednički tim, kao i svoje mnogobrojne navijače, sve zbog jednog Pepea. Privatno lice ima pravo na privatan život, a ne onaj koji je sve stekao baš zato što nije privatno lice.

    • Anonimni

      To je ogroman uticaj njegove bezbojne supruge koja nije mogla da podnese da bude u njegovoj senci pa mu je naturila kojekakve gurue, “ ljubav, mir, zdrav život“ filozofija, hrana „semenje, travke“ umesto proverenih trenera, normalne hrane i treninga koji su ga i doveli do No1. Pa eto joj ga sada kuci upropašcenog i fizički i mentalno. Šteta, a mogao je još mnogo toga da da….

  • Nataša

    Što te ne ubije – ojača te! Pa tako i Novak misli. Nema šta da izgubi, samo može biti na dobitku. Neka mu je Bog u pomoći!

  • kresoja mladji

    Zbog nedostatka poznavanja teologije prihvaćam svoju laičku ulogu i vjeran sam sin svete majke Crkve.te pamtim savet hodze Hrvoja „Čuvaj se psa odostraga, vola sprijeda, a fratra i popa – sa svih strana.“