Novak oduševljen: Ako postoji raj na zemlji, onda je to ovde (video)

Srpski teniser posetio je „Arheološki park: Bosanska piramida sunca“, a ugostio ga je prvi čovek ovog kompleksa dr Semir Osmanagić. Đoković nije želeo da priča za medije tokom ovog „izleta“, ali je dao jedan intervju i to upravo za službeni jutjub-kanal BosnianPyramidsTV.

Imam toliko utisaka da je teško sažeti sve u kratki odgovor. Ali ako postoji raj na zemlji, onda je to ovde. Ima nekoliko mesta u životu koje sam posetio gde se osećam potpuno ispunjeno u svakom pogledu. Ovo je jedinstveno iskustvo za mene. Ja jesam u tom, kako ga zovu danas alternativnom svetu, iako znamo da je to originalan svet, već preko decenije i bio sam na raznim mestima koja su smatrana za energetska čvorišta i imaju koncentrične krugove, itd…“, rekao je Đoković i dodao:

„Ovako nešto još nisam doživeo. Zapravo doživeo sam nešto približno kao na Rtanj planini u Srbiji i nema tih superlativa i reči hvale koje bi tebe opisale za sve što si ovde uradio. Broj volontera pokazuje suštinski da li nešto dobro činiš za zajednicu, za zemlju“,izjavio je prvi teniser sveta.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

novak djokovic
Komentari (0)
Dodaj komentar