Novak opet na šljaci (video)

Novak će prvi put igrati bez trenera, pošto je prekinuo saradnju sa Andreom Agasijem i Radekom Štepanekom.

Srpski as je na dva poslednja turnira na kojima je igrao, u Indijan Velsu i Majamiju, ispadao već na prvoj prepreci, u 2. kolu.

Najbolji srpski teniser Đoković je u Marbelji počeo sa treninzima za prvi predstojeći turnir, masters u Monte Karlu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

novak djokovic
Komentari (3)
Dodaj komentar
  • Gruja

    Djokovic svojom fizickom i mentalnom snagom,svojim uspesima i kompletnim ponasanjem do pre godinu i nesto vise dana nije licio na nas.Sada svojom tvrdoglavoscu, ishitrenim potezima koje vuce i zeljom da dokaze da je samo on u pravu dokazuje da je deo nas i nase gore list.Zao mi je zbog toga i voleo bih da okupi ekipu i vrati se na stari put a on to moze. Ili, da ostavi profesionalni tenis i posveti se porodici i obicnom zivotu.Najgore bi bilo da sampionski sjaj i divljenje cele zemaljske kugle zameni laganim zaboravom na nekom mestu iza broja 200 na ATP listi.Njemu to ne lici.On je sampion.

  • Ena

    Sve ima svoj kraj pa i Nole.To nije nista strasno bio je ,nas ponos bio prvak sveta.To je samo sport.Zameram mu samo sto on nikada nije mogao da prizna da je cesto gubio od boljeg, vec je izmisljao razloge , a to nije sportski.I sada je taj slucaj.Postao je otac, novaca ima i previse , nije mu ni potrebno da dalje igra i da gubi..Trebao bi se vratiti u domovinu, trenirati recimo nas podmladak i uzivati u zivotu.

  • ANDREJ

    Mislim da su sve te price o povratku Djokovica na nova takmicenja,cisto zaludjivanje.Djokovic je na prvom mestu izgubio definitivno samopuzdanje.Na drugom mestu je njegova fizicka iznemoglost,jer je protivno zdravom razumu. kao takmicar u jednoj od najtezih sportskih disciplina -tenisu,na neciji nagovor presao u vegetarijance.Poznato je da sportisti moraju u svojoj ishrani da konzumiraju (izmedju ostalog) meso.I sam Boris Beker mu je to doslovce rekao,kada su raskidali ugovor kojim je Beker bio njegov trener.