Novak otkrio kako samoizolacija izgleda u njegovom domu (video)

Srpski teniser i njegova porodica uživaju u vremenu koje provode zajedno, a Novak je s fanovima podelio jedan interesantan trenutak
S obzirom na to da su zbog pandemije virusa korona otkazani brojni teniski turniri i da stručnjaci savetuju da svi ostanu u svojim domovima, teniser Novak Đoković vreme provodi kod kuće sa suprugom Jelenom i decom Stefanom i Tarom.

S obzirom na njegova česta putovanja, ovo je retka prilika da sportista provede sa svojim najmilijma više vremena i igra se sa sinom i ćerkom, a juče je sa sinom uživao u crtanju. Novak je podelio snimak kojim je otkrio šta je on nacrtao, inspirisan maštom malenog Stefana, a na njemu se jasno vidi koliko je teniser emotivan nakon što su njegov sin i on završili sa crtanjem.

— Stefanovo crtanje za kuhinjskim stolom inspirisalo je novog učenika (tatu) — napisao je teniser. — Prilično sam zadovoljan svojim delom. NIje lako nacrtati teniskog viteza…

Teniser je istakao da poštuje sve talentovane umetnike i pozvao svoje obožavaoce da objave fotografije svojih crteža i da ga „taguju“ kako bi ih podelio.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

novak djokovic
Komentari (0)
Dodaj komentar