Novak posle poraza: Ostao sam bez energije, mislio sam da sam spreman

Novak Đoković je posle poraza u drugom kolu mastersa u Majamiju od Beone Pera sa 6:3, 6:4 otkrio razloge neuspeha.

Đoković je imao energije samo za prvih 20 minuta, iako je posle Australijan opena igrao samo u Indijan Velsu, ali evidentno je da fizički nije ni blizu onoga što je potrebno za takmičarski tenis.

– Ostao sam bez energije, jer nisam mogao da provedem dovoljno sati na terenu u poslednje vreme. Mislio sam da sam spreman za Indijan Vels i Majami, ali očigledno je da nisam – rekao je trenutno 12. igrač sveta.

Zbog povrede lakta morao je mnogo stvari da promeni u igri.

– Morao sam da pravim kompromis u mnogim aspektima igre – naveo je Nole.

Posle svega, teško je odrediti planove za dalje.

– Masters u Monte Karlu je u planu, ali ćemo videte posle ovoga – zaključio je šestostruki šampion Majamija, a prenosi „Blic“.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

novak djokovicporaz
Komentari (3)
Dodaj komentar
  • Pepe

    Energiju je potrošio na mir, ljubav i Pepea. Skrivio je sudar automobilom, ne svoga sponzora, nego Pepeovim, na kome piše “ljubav i mir”. Na Pepeovoj seansi u Marbelji Nole sedi pored njega i priča publici o ljubavi, miru, životu koji je kao autoput… Tako nešto nije se desilo u istoriji sporta da se vrhunski sportista podredi nekoj sumnjivoj osobi. Nole je raspustio ceo tim koji ga je doveo do vrha i zadržao samo propalog tenisera Pepea koji je odradio zadatak.

  • Ljuba

    Ja sam pre 2 godine komentarisao jedan tekst (slican ovom novom padu Novaka), i tada podvukao: “ Krajnje je vreme da se oprosti od tenisa“! Bez obzira koliko ga mo voleli, cenili i postovali, mislim da vise nikada nece moci da se vrati u igru.

  • Anonimni

    Ne može da se pase trava i da se bavite sportom