Novak svojim gestom još jednom oduševio Hrvate

Najbolji teniser sveta svojim sjajnim gestom po ko zna koji put oduševio je hrvatsku javnost. Naime, Novak je  čestitao hrvatskom fudbaleru Luki Modriću na osvajanju „Zlatne lopte“. On je putem svog zvaničnog Tiviter profila uputio poruku hrvatskom fudbaleru.

„Čestitam Luka na osvajanju Zlatne lopte. Veoma zasluženo. Ponosan momenat za naš region što ima najboljeg fudbalera na svetu“, napisao je Novak.

Hrvatski mediji sa velikim oduševljenjem preneli su komentar najboljeg tenisera sveta.

„Nole je još jednom pokazao o kakvom se čovjeku radi i oduševio sve. U konačnici, svi su ljudi isti…“, piše 24.sata.hr

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Luka Modrićnovak djokovic
Komentari (6)
Dodaj komentar
  • Miša

    Nole je veliki covek i podrzavam ga u cestitkama za Luku Modrica,a Hrvati sto ne priznaju Srbe,to je njihova stvar.Ima jos dosta Hrvatskih sportista i bivsih i sadasnjih koje i ja gotivim.Ne vidim sta tu ima lose.Ko voli Tomsona ili ne ,pa to je njihova stvar.Noletu kao coveku i sportisti,svaka cast sto hoce i sme da kaze ono sto mnogi ne vole da cuju.Niko od nas nije veci Srbin,ako misli da mrzi nekoga.

  • ANDREJ

    Moramo biti objektivni i posteni.Luka Modric je najbolji fudbaler na Planeti. Njegovo imenovanje za najboljeg nogometasa,nema ni jedne mrlje.Sve je cisto kao sunce.Trebalo je da i ostali nasi vrhunski sportisti,podju putem N.Djokovica i da upute cestitke sjajnom Luki Modricu.!

    • Dale

      O tome koji je fudbaler najbolji na svetu, nikada se nećemo svi složiti, uostalom i glasovi novinara su različiti, ali ja želim da pohvalim gest Novaka Đokovića koji je uputio čestitke dobitniku zlatne lopte i nažalost, moram da konstatujem, da u Hrvatskoj ne postoji ni blizu takva veličina čoveka koji bi bio spreman za takav isti gest u suprotnom smeru.

  • Anonimni

    Modric ne priznaje „nas region“. U jednom se slaze sa Novakom: voli Hrvatsku.

    • Dale

      A šta ti voliš??? Ti znaš da Nole voli Hrvatsku? Da li ti misliš da si veći Srbin od Novaka? Nije mi jasno i nikada mi neće biti jasno, kako neko uzme sebi za prava da uopšte komentariše takvu veličinu kao što je Nole, a pogotovo da ga komentariše u negativnom kontekstu???!!???

  • Anonimni

    Od Noleta treba da svi da učimo šta znači biti čovek!!!!