Mekinro sumnja u Novakovu vernost, evo kako je naš as reagovao

Nekadašnji teniski as Džon Mekinro, aktuelni komentator BBC-ja kaže da dok gleda Novaka Đokovića u poslednje vreme u njemu vidi novog Tajgera Vudsa.

„Kada gledam Novaka, odmah mi na pamet pada Vuds. Isto je imao problema sa ženom, nakon kojih je iskočio iz šina i nikada više nije bio sjajan sportista kao pre. Sada se isto događa sa Novakom. Porodični problemi van terena potkopavaju njegove pokušaje da se vrati u formu. Na njegovom licu se vidi da nije isti onaj čovek od pre. Kod Đokovića problem nije fizički nego mentalne prirode“, kaže Mekinro.

Vuds je do pre 7 godina bio uzoran sportista i muškarac, pravi porodičan čovek. Preko noći mu se sve raspalo a nakon nekoliko prevara sa drugim ženama, nikada se više nije vratio u vrh svetskog golfa.

Novak je posle druge pobede na Vimbldonu prokomentarisao šta je Mekinro rekao.

„Čuo sam za njegove komentare, ne uzimam lično. Njegovo je pravo da kaže šta hoće, ne samo on nego svi. On je to pravo stekao svim što je postigao. Ne uzbuđujem se, verujem da nije bilo loše namere. Džon je poznat po takvim izjavama koje često nisu politički korektne, ali takav je i uvek smo se lepo slagali, lepo je govorio o meni, čak smo i trenirali zajedno na US openu pre nekoliko godina“, rekao je Đoković.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

džon mekinronovak djokovicTajger Vuds
Komentari (3)
Dodaj komentar
  • anci

    Viktore malo da vezbas pravopis umesto da se igras psihologa. Ispred slova i kao veznika, ne stavlja se zarez

  • Viktor Rotmiler

    Novaku Djokovicu,hitno je potrebna „nova krv“.On mora sto pre,da obnovi svoje seksualne potencijale.isuvise dugo,traje seksualna „susa“ kod njega. On je sportista svetskog formata,i on mora da „puni“ svoje seksualne baterije na drugoj strani,povremeno.pogotovu sada,kada mu supruga.zbog trudnoce, ne moze pruziti odgovarajuca seksualna zadovoljstva.Njegova supruga je, jedna inteligentna i obrazovana osoba,i ona je svesna,da sada nije ni privlacna,ni u prilici,za neke seksualne „bravure“.Novak je zdrav momak,i njemu trebaju rasne „kobile“,da ga zadovolje.Zelim mu pun uspeh,u tome.

    • Sandriina

      Tebi je majka kobila,retardu jedan. Da je znala kakav ces biti verovatno bi abortirala odmah!!