Novaka pitali o Nadalu i Federeru, dao je neočekivan odgovor

Novak Đoković savladao je u ponedeljak u prvom kolu Rolan Garosa američkog tenisera Tenisa Sandgrena i tako po 17. put uspešno prošao u drugu rundu takmičenja u Parizu.

U drugom kolu ga čeka duel sa Urugvajcem Pablom Kuevasom, a voljom žreba bi i pre finala mogao da ukrsti reket sa preostalim članovima „velike trojke“.

Na konferenciji za medije posle meča novinare je zanimalo kako mu izgleda to što se nalazi u istom delu žreba sa Nadalom i Federerom, a on je odlučio da pitanje „odbaci“.

„Nikako mi ništa ne izgleda. Meni izgleda samo sutrašnji dan, oporavak, trening, rad na specifičnim detaljima koje mogu da unapredim, održavanje ritma koji je zadovoljavajući za mene. Sada sam usresređen samo na narednog rivala – Kuevasa, specijalistu za ovu vrstu podloge i vrlo nezgodan protivnik“, rekao je Đoković.

Podvukao je da u ovom trenutku razmišlja samo o prvom sledećem meču i Kuevasu.

„Sve turnire je osvojio na šljaci. Čvrst, fizički stabilan jak, igra sa dosta spina i varijacija. Moram da budem na svom vrhuncu, a tu sam, jako blizu svog nivoa. Ako budem ovako igrao verujem da ću da pobedim“.

Prokomentarisao je i kako se osećao na tom meču.

„Nije mi se dopalo što smo igrali pred praznim tribinama, atmosfera je sablasna i sve se čuje. Takođe, svetlo je bilo previše jako, to smo zajedno iskomentarisali Sandgren i ja. Pored su bili ljudi koji su pravili žurku i bili glasni. Ali sve to nije ništa nešto veliko, samo detalji“, završio je Đoković.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

novak djokovicRafael NadalRodžer FedererRolan Garos
Komentari (0)
Dodaj komentar