Novinar Mirora: Đoković bio spreman na sukob (video)

Novinar britanskog „Mirora“ Nil Meklin, koji je pre dva dana ušao u verbalni sukob sa Novakom Đokovićem, napisao je kolumnu u kojoj je optužio srpskog tenisera da je svesno ušao u raspravu.

„Zamislite Lionela Mesija ili Kristijana Ronalda da šutnu loptu u publiku, a onda da iznervirano tvrde da na konferenciji za medije ne bi trebalo da budu pitani o svom ponašanju. Nešto ekvivalentno tome uradio je Novak Đoković u nedelju“, napisao je Meklin i konstatovao kako se „Novak lažno uvredio kada sam ga upitao o tome da njegovi postupci lagano mogu da dovedu do trenutne suspenzije“.

On je ocenio da je u redu da sportista pokaže frustraciju u žaru borbe, jer je izgubio set nakon što je spasao šest set lopti, ali da se obično pokaju posle meča.

Prema Meklinovoj oceni Đoković je u London stigao „spreman na sukob“, što je pokazao na prvoj konferenciji za medije, kada je novinaru „Sana“ na pitanje da li će se vratiti u prepoznatljivu formu fizički i psihički, oštro rekao: „Otkud vam to? Ja sam sebi normalan svakoga dana“.

„Kada je na vrhuncu forme mislim da je Đoković i dalje najbolji na svetu. Ali njegov pad od kompletiranja grend slema i njegovoo ponašanje su deo ove price. Ako ne želi da ga pitamo o izbacivanju loptica u publiku, onda to ne bi trebalo da radi“, zaključio je Meklin.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

novak djokovic
Komentari (0)
Dodaj komentar