Nurmagomedov uništio Makgregora, a tek posle borbe nastao je pravi haos (video)

Sinoć je u Las Vegasu održana najiščekivanija borba godine, ona u kojoj je Habib Nurmagomedov u četvrtoj rundi meča u lakoj kategoriji gušenjem pobedio Konora Mekgregora i stigao do 27. pobede u karijeri.

Dominantno je krenuo prvak u borbu i bio daleko bolji prve dve runde, nakon čega je Mekgregor malo primirio borbu u trećoj rundi. Međutim, u četvrtoj rundi borba je bila završena nakon što je Habib ugušio Irca.

Ipak, pravi haos usledio je nakon borbe, krenula je masovna tuča u ringu, ali i van njega. Habib je skočio van ringa i potukao se s Mekgregorovim timom, a Konor s timom Dagestanca. Koji je tačno razlog opšteg haosa biće jasnije u narednim satima. Sve se ipak barem malo primirilo posle nekog vremena, ali su na kraju oba borca morala da ring napuste u pratnji policije, a u ringu na kraju nije bilo ni dodele pojasa prvaku.

https://youtu.be/yx9ls7bHLyQ

Habib je tražio svoj pojas u oktagonu nakon borbe, ali se tada pojavio predsednik UFC-a Dana Vajt i rekao da dodele pojasa neće biti jer su se bojali reakcije publike u Vegasu.

Irac će za ovaj meč zaraditi više, oko tri miliouna dolara, dok će Nurmagomedov u džep spremiti milion manje.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

konor mekgregorUFC borac
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • Anonimni

    A jadni Konor želi revanš. Ne bih mu preporučio.