Obradović: Moramo za Armani da se pripremimo na najbolji mogući način

MILANO – Trener košarkaša Partizana Željko Obradović izjavio je danas da „crno-beli“ moraju da se pripreme na najbolji način za predstojeći meč protiv Armanija u 28. kolu Evrolige.

Partizan je sinoć u Bolonji savladao Virtus 88:79 u 27. kolu Evrolige. „Crno-beli“ su doputovali danas u Milano gde će sutra od 20.30 sati odigrati meč sa Armanijem. Partizan je u prvom ovosezonskom duelu 18. oktobra prošle godine u Beogradu izgubio od Armanija 80:75.

„Moramo što pre da zaboravimo ovo što je bilo u Bolonji i da se okrenemo utakmici u Milanu. Oni su ekipa koja je u ovom trenutku verovatno u najboljoj formi od svih timova u Evroligi i za tu utakmicu moramo da se pripremimo na najbolji mogući način“, istakao je Obradović, preneo je zvanični sajt kluba.

Košarkaš Partizana Alen Smailagić zbog povrede nije igrao u prvom meču protiv Armanija u Beogradu.

„Mislim da je svima u Evropi jasno da Milano ima tim koji bi se u nekim drugim okolnostima verovatno borio ne samo za ‘plej-of’, nego i za prednost domaćeg terena u ‘plej-ofu’. Veoma dobra, iskusna ekipa koja je u poslednjih nekoliko nedelja podigla formu i spremno nas čeka sa željom da nastavi niz pobeda. Iako se mnogo toga promenilo u odnosu na prvu utakmicu u Beogradu, videli smo i tada koliko su bili opasni i kako su brzo okrenuli naših plus devet i došli do zaslužene pobede. Mi takođe igramo dobro, verujem da ćemo biti spremni da im se na pravi način suprotstavimo. Želimo da se predstavimo u najboljem svetlu, nadam se ponovo pred velikim brojem naših navijača“, istakao je Smailagić.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar