Obradović pred Megu: Treba da se okrenemo sebi

BEOGRAD – Košarkaši Partizana će sutra odigrati poslednju utakmicu u ovoj godini, a rival u Štark areni u 21 caš je Mega, u okviru ABA lige.

„Nova utakmica u ABA ligi, protiv tima koji poklanja veliku pažnju mladim igračima, a koji naravno igraju sa velikim entuzijazmom i velikom željom. Mi treba da se okrenemo sebi, da probamo da odigramo najbolju moguću utakmicu. Imamo jedan period koji je izuzetno dobar za nas jer ćemo biti u Beogradu i imaćemo priliku da narednih skoro mesec dana budemo bez putovanja. To znači da bi trebali da se osvežimo i da radimo sa nešto većim intenzitetom, ali pre toga treba odigrati dobru utakmicu protiv Mege“, istakao je Obradović.

Centar Alen Smailagić kaže da je ključna koncentracija svih 40 minuta igre.

„Važna utakmica kojom hoćemo da na najbolji način završimo 2021. godinu. Mega je tim koji je ove sezone odigrao nekoliko jako dobrih utakmica, njihovi igrači su veoma talentovani i mogu da naprave probleme svima u ABA ligi. Želimo da odigramo koncentrisano svih 40 minuta i da pobedom zakoračimo u drugi deo prvenstva i Novu godinu“, poručio je Smailagić.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar