Obradović želi bolju i pametniju igru u drugom meču protiv Studentskog centra

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović rekao je danas da je predstojeća utakmica protiv Studentskog centra „biti ili ne biti“ za njegovu ekipu, koja mora da igra bolje i pametnije u odnosu na prvi duel kako bi pobedila i izbegla eliminaciju iz četvrtfinala plej-ofa ABA lige.

„Znamo da je pred nama utakmica koja znači biti ili ne biti. Moramo da se spremimo i vratimo seriju u Beograd. Da bismo to uradili, potrebno je da igramo na daleko boljem nivou u odnosu na prvi meč. Bolje energetski, bolje motivaciono i daleko pametnije. Sve to je potrebno ukoliko mislimo da dođemo do pobede“, rekao je Obradović, preneo je klupski sajt.

Košarkaši Partizana igraju u četvrtak od 19 časova u Podgorici protiv Studentskog centra, drugu utakmicu četvrtfinala plej-ofa ABA lige. Crno-beli su u Beogradu izgubili prvi meč i moraju da pobede kako bi izborili treću utakmicu na svom terenu.

Krilni centar Partizana Zek Ledej rekao je da ekipi ne treba dodatan motiv pred sutrašnju utakmicu.

„Svesni smo situacije i onoga što je potrebno da uradimo u Podgorici. Plan utakmice je spreman i mi moramo ostati koncentrisani da ga sprovedemo do kraja. Igramo utakmicu plej-ofa u kojoj je ulog sve ili ništa. Nema potrebe da pričamo o bilo čemu drugom ili bilo kakvoj dodatnoj motivaciji kada je ovakva situacija. Moramo biti na najvišem nivou u svakom trenutku od sada pa sve do kraja sezone“, naveo je Ledej.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar