Otkriven novi detalj o Novakovoj povredi lakta

Najbolji srpski teniser je van terena od Vimbldona, kada je predao četvrtfinale Tomašu Berdihu. Povratak je najavio za egzibiciju u Abu Dabiju u finišu 2017. godine.

Direktor Mastersa u Parizu Gi Forže otkrio je da je Novak Đoković od povrede lakta nije igrao tenis desnom rukom!
– Novak nije uopšte igrao već dva i po meseca tenis. Rekao mi je da je samo dva puta igrao od kada je prestao, oba puta levom rukom – rekao je Forže.

Novak će sledeće nedelje prvi put od marta 2007. godine ispasti iz prvih 10 na ATP listi, a kako je ranije rekao, sa povredom lakta kuburi još od Rolan Garosa 2016. godine.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

novak djokovic
Komentari (4)
Dodaj komentar
  • Nataša Gajić

    uuuuu… a dokazi, nigdje ih… ma, mi ništa ne znamo a toliko smo radoznali; sumnjivo je sve to

  • milan

    Dosta sa Novakom vise! Pisite o normalnim „obicnim“ ljudima. Ne o ovim prevarantima lazovima dopingovanim i prodanim dusama. Kao sto ceo normalna svet zna Novak je dopingovan a i sumniv je za more namestenih meceva. Prema tome ako vam takva licnost treba na krstarici da pisete svaki dan onda je bolje da i zatvorite ovu stranicu na internetu. Hvala!

    • Balkan

      Bravo za komentar iz koga izviru Rijaliti u kome uzivas kao mazohista. Samo nastavi i ostavi druge ljude na miru, imas Rijaliti imas more primera u novinama svaki dan pa zadovolji svoju sujetu. Sto bi rekao nas narod okreni drugi kanal ako ti se ovaj ne svidja, ne trosi vreme i papir.

    • Aleksandar

      Koliko je ovaj Mila isfrustriran covek, a izleda ne bas bistar previse. Pisi te o Novaku, nadamo se da ce se vratiti i osvojiti bar jos neki grand slam, ako i ne bude. ok je, osvojio dosta i sigurno je u top 10 tenisera za sva vremena.