Ovaj Srbin je u trci za novog trenera Čelsija

Trener engleskog drugoligaša, Fulama, Slaviša Jokanović, jedan je od potencijalnih kandidata koji bi mogli da preuzmu ulogu novog menadžera u ekipi Čelzija, javljaju engleski mediji.

Kako se već duže vreme spominje odlazak Antonija Kontea iz Čelzija, spominju se razni kandidati koji mogu da naslede temepramentnog Italijana na klupi ,,Plavaca”. Jedno ime je iznenadilo javnost u Engleskoj. U pitanju je srpski stručnjak Jokanović, koji je impresionirao zvaničnike svog nekadašnjeg kluba, gde je nastupao kao fudbaler. On je u periodu od 2000. do 2002. godine nosio dres kluba iz severnog Londona.

Danas uspešno predvodi još jedan klub iz Londona. Fulam se pod njegovom ,,palicom” nalazi na četvrtoj poziciji u Čempionšipu, bez poraza su od decembra meseca prošle godine i vodiće veliku bitku za drugo mesto koje direktno vodi u Premijer ligu, ali zadovoljiće se i plej-ofom.

Jokanović nikada nije vodio tim u Premijer ligi, iako je 2015. godine izborio plasman u najjači rang engleskog fudbala sa Votfordom. Ubrzo nakon uspeha, napustio je klupu ,,Hornetsa”.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

ČelziSlaviša Jokanović
Komentari (0)
Dodaj komentar