PAO bolji od Lokomotive, Fener siguran, Barsa bolja u derbiju

Košarkaši Panatinaikosa pobedili su večeras na svom terenu Lokomotivu Kubanj sa 84:79 u 11. kolu Top 16 faze Evrolige, i tako se približili plasmanu u četvrtfinale takmičenja.

Atinske zelene do pobede su predvodili Džejms Gist i Eliot Vilijams sa po 16 poena. Panatinaikos sada ima skor od sedam pobeda i četiri poraza, koliko ima i Lokomotiva. Crvena zvezda je četvrta u Grupi E, sa učinkom 6/4, a ona sutra igra u Malagi protiv Unikahe, koja je na 3/7.

Srpski reprezentativac Miroslav Raduljica postigao je osam poena, a Saša Pavlović pet za pobednički tim, dok Ognjen Kuzmić nije imao poenterski učinak za devet minuta u igri.

Najefikasniji u timu Lokomotive bio je Met Džening sa 16 poena.

Prvi na tabeli Grupe E je Fenerbahče, koji ima 10 pobeda, posle današnjeg trijumfa nad Darušafakom od 77:69. Bogdan Bogdanović postigao je 11 poena za pobednike, dok je Nikola Kalinić dao šest.

Barselona je u velikom derbiju u finišu slomila Real Madrid i pobedila sa 72:65. Obe ekipe sada imaju po šest pobeda i pet poraza i dele treće i četvrto mesto. U Grupi F, CSKA je potvrdio prvo mesto pobedom kod kuće nad Laboral Kučom od 90:78.

Miloš Teodosić predvodio je „armiju“ sa 17 poena, šest asistencija i pet skokova. Najefikasniji je bio Nando De Kolo sa 19 poena, dok je Kori Higins postigao 18.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar