Partizan dočekuje Jagodinu, Zvezda u Milanovcu

Fudbaleri Partizana sastaće se u subotu u derbiju 2. kola Super lige Srbije sa Jagodinom, dok će Crvena zvezda u nedelju gostovati u Gornjem Milanovcu ekipi Metalca.

Drugo kolo prvenstva Srbije otvoriće sutrašnja utakmica u Nišu između Radničkog i OFK Beograda, koji je prošle nedelje na Vračaru poražen od Crvene zvezde sa 2:6, iako je na poluvremenu vodio sa 2:0.

Taj meč je u javnosti izazvao dosta polemike, te tim Vladimira Petrovića na stadionu Čair želi da se iskupi za poraz od Zvezde i osvoji prve bodove u novoj sezoni Super lige Srbije.

Šampion Srbije, Partizan, će u derbiju kola dočekati Jagodinu u subotu od 19.00. Ekipa Zorana Milinkovića je zabeležila dobar start sezone, pošto su se plasirali u treće kolo kvalifikacija za Ligu šampiona, a u prvom kolu ubedljivo su slavili na stadionu u Humskoj protiv Metalca.

Crno-beli su prošle sezone triput savladali Jagodinu i to bez primljenog gola, ali su u prvom meču igranom na gostovanju u jesenjem delu šampionata poraženi sa 1:0.

Najefikasnija ekipa posle prvog kola Super lige, Crvena zvezda, u nedelju od 19.00 gostovaće u Gornjem Milanovcu, povratniku u elitni rang takmičenja – Metalcu.

Čukarički, koji je prošlog vikenda u derbiju savladao Vojovodinu na gostovanju sa 4:0, u nedelju će od 20.00 na Banovom brdu dočekati Rad.

Ekipa sa Banjice je u prvom kolu poražena od Voždovca, koji će u subotu na svom stadionu dočekati čačanski Borac. Tim Nenada Lalatovića, koji je u karijeri trenirao i Voždovac, je na otvaranju prvenstva posle proekreta pobedio Radnički iz Niša sa 2:1.

U ostalim mečevima drugog kola Super lige Srbije Javor će ugostiti Spartak, Novi Pazar će gostovati u Lučanima ekipi Mladosti, a novi superligaš, Radnik iz Surdulice dočekaće novosadsku Vojvodinu, koja je u kvalifikacijama za Ligu Evropa ostvarila dve pobede i remi.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar