Partizan: Najveće interesovanje za utakmicu sa Realom, navijajte kako dolikuje

Košarkaški klub Partizan pozvao je svoje navijače da se ponašaju kako dolikuje publici sa najboljom reputacijom u Evropi, u večerašnjoj utakmici protiv Real Madrida u Evroligi, za koju, kako se navodi, vlada do sada najveće interesovanje.

„Tokom čitave evroligaške sezone, Arena je na utakmicama Partizana dupke puna, a za današnji meč vlada veće interesovanje nego za bilo koji drugi. Tim povodom Partizan poziva sve navijače da u dvoranu dođu ranije i izbegnu gužve na ulazima. Usled povećanog rizika zbog velikog interesovanja, mere bezbednosti će biti pojačane, a klub apeluje na navijače da se tokom utakmice ponašaju onako kako dolikuje publici sa najboljom reputacijom u Evropi“, navodi se u saopštenju na sajtu crno-belih.

Košarkaši Partizana igraju večeras od 20.30 u Beogradskoj areni protiv aktuelnog šampiona Real Madrida, utakmicu 31. kola Evrolige. Četiri kola pre kraja Partizan se bori za plasman u doigravanje, dok je Real obezbedio plasman u plej-of.

Partizan i Real su prošle sezone igrali u četvrtfinalu Evrolige, crno-beli su vodili 2:0, ali je španska ekipa uspela da se plasira na fajnal-for i osvoji titulu. U drugoj utakmici u Madridu došlo je do velike tuče igrača posle koje su bili suspendovani igrači Partizana Kevin Panter i Matijas Lesor, a povređen Dante Egzum.

„Sva negativna dešavanja iz prošle sezone, neka u prošlosti i ostanu. Večeras, neka grla i dlanovi budu isključivo uz crno-beli tim, bez ikakvih drugih aluzija. Parni valjak večeras igra protiv velikog rivala, ali i sportskih prijatelja. Večeras, budimo svi kao jedan u borbi za pobedu koja bi Partizanu mnogo donela u raspletu sezone“, piše u saopštenju Partizana.

Partizan ima 14 pobeda i 16 poraza i zauzima 10. mesto koje vodi u plej-in. Real je prvi sa 24 pobeda i šest poraza.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar